Vilken skön promenad jag fick mig ute i blåsten. Gick en något knepig väg för att kunna passera backaplan på hemvägen och införskaff nagelklippare och en bok jag blivit rekommenderad: Kunzelmann & Kunzelmann av Carl-Johan Vallgren. Återkommer längre fram med vad den handlar om och vad jag tycker.
Hur som helst är naglarna numera nyklippta och fint korta och jag är nyduschad och härlig. Har hunnit äta lunch som idag bestod av 10 skivor skinka och 3 deciliter yoghurt. Nu är man minsann mätt och nöjd. Har hunnit facebooka lite med David som är i Istanbul och gör sin praktik. Han kommer hem om tre veckor. Då blir det fest!
Det är så trist och grått i Göteborg idag att man inte har lust med något. I ett svagt ögonblick funderade jag att gå och ta en dansklass på Dansforum men vid närmare eftertanke hoppar jag nog det idag. Onsdag ska jag försöka pallra mig dig om jag kan.

Over and out.