Gretchen har lite uppdrag på gång framöver. Det börjar med lite party på Queer den 29 oktober och fortsätter till Gretas med några bejublade pop-up nummer den femte november. Det kommer att bli gala, glädje, humor och kanske någon utav de fantastiska sångerna du kan hitta på youtube. Gretchen är överallt och ingenstanns just nu så missa inte att träffa en livs levande legend på något eller båda av ovanstående ställen.

Jag har även fått frågan om att skriva lite om högklackat i bloggen och vi börjar med ett litet inlägg:
Visst är det vansinnigt fint med Höga klackar på skor men det är inte så lätt som det ser ut att gå i – tro mig. Min mor lärde mig i femtonårsåldern (jag var femton, inte hon) att gå i pumps med en bok på huvudet – det funkar verkligen. Sedan dess har jag gått åtskilliga mil i höga klackar. Några tips till dig som är lite rookie på detta:

1. Knäa inte!! Dvs gå inte med böjda knän utan sträck igenom benen ordentligt. Detta är enklast om du tar lite kortare steg.

2. Sätt ner främre trampdynan först! Klacken är mest till som stöd när du står still. jag går nästan enbart på tårna när jag har höga klackar på mig.

För lite extra råd och tips om hur man går snyggt, se nedan
<!–
WriteFlash('’);
//–>