Dagens ämne kommer ifrån Nina Janowicz som på min fråga om vad jag skulle blogga om svarade ostkorv.
Just nu går jag på en liten rackarns diet som skapats på Rigshospitalet i köpenhamn, ni vet platsen för Lars von Triers Riket utspelade sig. Det kan i sig verka avskräckande men så är inte fallet. Jag föredrar detta framför tidigare shakedieter vilken dag som helst. nu får jag ju äta äveon om det mest är en smula konstiga saker. Frukost idag bestod av svart kaffe med en sockerbit och en skiva rostat bröd utan något på. Det står man sig på länge. Jag längtar redan till lunch som blir 2 hårdkokta ägg, en skiva skinka och sallad men tillbaka till dagens ämne.

Jag är vare sig en korv- eller ostälskande människa vilket i sig kanske får dig att tro att ostkorv är något jag inte skulle ägna ett ögonblick av min dyra tid till, men så är icke fallet. Käsewurst, som tysken säger är fantastisk god och till min glädje hade jag en försäljare av denna ypperliga produkt under årets kulturkalas på min plats. Att avsluta varje arbetspass med en Käsewurst med currydressing i baguette gjorde på något sätt kalaset till ett bättre evenemang för mig och jag kommer att smälla i mig minnst 2 av dessa gudomliga korvar även nästa år. Tills dess undrar jag var man hittar sådana för eget bruk. jag kommer inte själv äta dom då målet är att rasa i vikt och sedan hålla denna vikt ett bra tag, men man kan ju bjuda andra på den, eller?