Jaha så börjar det dra ihop sig mot förhållande och jag har ingen lämplig kandidat. Hur vet jag att det börjar bli dax? Jo de senaste dagarna har jag legat runt lite med väldigt trevliga, snygga, vältränade och begåvade killar och varenda gång har jag kommit på mig själv med att tänka på annat. Idag tänkte jag till exempel på om jag skulle ta och bli ihop med min kompis Jenny eftersom vi ändå älskar varandra. Dessutom har hon världens gulligaste ungar (som ibland är skitjobbiga, men vem är inte det?)
Det är kanske inte så lyckat att ligga och fundera på sådana saker när man är mitt uppe i ett ligg. Man tappar liksom fokus och vill bara att det sak ta slut så man kan göra annat som tömma kattlådan, diska eller börja läsa den där boken. Jag behöver verkligen något annat än ett one-night-stand. Har du några tips eller vill rekommendera dig själv, hör av dig och gärna med bild då jag inte är gjord av djup alena.

Nu är det ”frukost” (svart kaffe med sockerbit och 1(!) rostat bröd utan ngt), därefter promenix.